23 & 24 november 2018 Jaarbeurs Utrecht
Kies jouw beurs!

Over de beurs

 

Informatie & Inspiratie

Laat jezelf informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs biedt de ideale gelegenheid om hen te ontmoeten. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een avontuur in het buitenland op 23 & 24 november in de Jaarbeurs Utrecht.


 

 

Deelnemerslijst

Een volledige studie in Madrid, een stage in Sydney, een taalcursus in China of een master in Argentinië! Dat, en nog veel meer, vindt je allemaal tijdens De BuitenlandBeurs!

Ruim 120 deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende hogescholen en universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming. De (voorlopige) deelnemerslijst staat online en wordt wekelijks aangevuld. Neem een kijkje en zie welke organisaties jij tijdens de beurs zeker niet wilt missen.

 

Ontdekken!

Heb jij jouw plan om naar het buitenland te gaan al helemaal uitgestippeld of heb je nog steeds geen idee hoe je het aan wil pakken? Wil je een deel van je studie in het buitenland volgen óf een complete studie of neem je een tussenjaar en ga je op taalreis of high school year? Of misschien is vrijwilligerswerk juist wel wat voor jou?

Je ontdekt het allemaal tijdens De BuitenlandBeurs. Ga in gesprek met studenten die je voor gingen of breng een bezoek aan de inspirerende sessies.

   
   

Uitgebreid programma

Tijdens De BuitenlandBeurs zijn er, van begin tot eind, inspirerende sessies bij te wonen van o.a. WilWeg en NWS.

De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals: Wat levert een buitenlandervaring je op, Kosten en Financiering, mogelijkheden voor een tussenjaar, internationaal carrière maken, stage in het buitenland en nog veel meer!

Daarnaast kun je luisteren naar verschillende ervaringsverhalen en studentenpanels. Zodra er meer bekend is over de invulling van het programma vind je dit hier.

 

Antwoord op je vragen

Deelnemers uit diverse landen zetten hun beste beentje voor om jou zo goed mogelijk op de hoogte te brengen, zodat jij de keuze maakt die het best bij jou past. Wanneer je vragen hebt dan kun je deze bij verschillende stands stellen!

Daarnaast is er na iedere lezing ruimte om vragen te stellen aan ervaren buitenlandgangers. Er worden zelfs aparte plekken op de beurs ingericht waar studenten jou over hun buitenlandervaringen vertellen.

 

Win een Taalreis

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en win een taalreis naar Malta. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga je één week lang op een geheel verzorgde taalcursus in Malta.

Je reis, verblijf en activiteiten worden allemaal voor je geregeld en je spijkert ook nog eens je Engelse taal bij. Schrijf je dus snel in!