23 & 24 november 2018 Jaarbeurs Utrecht
Kies jouw beurs!

Waarom deelnemen?

Kom in contact met duizenden buitenlandgangers
Grenzen vervagen waardoor studeren, vrijwilligerswerk, een talenreis of tussenjaar in het buitenland voor de Nederlandse jongeren toegankelijker wordt. Daarnaast hechten werkgevers ook steeds meer waarde aan de ervaringen die in het buitenland worden opgedaan, blijkt uit onderzoek. Deze dragen bij aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zijn goed voor het internationale netwerk wat later goed van pas zal komen bij het vinden van een baan. 
Het grootste aanbod op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school years en taalcursussen in het buitenland!
Ondanks alle voordelen blijft het voor jongeren toch een grote stap om voor een lange(re) periode in het buitenland te verblijven. Vandaar dat zij graag samen met hun ouders of begeleiders goed ingelicht willen worden over alles wat te maken heeft met internationale ervaringen. Dit start met een bezoek aan De BuitenlandBeurs met het grootste aanbod in Nederland op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school years en taalcursussen in het buitenland. 
Ontbreek niet op De BuitenlandBeurs
Wil jij jongeren en hun ouders of begeleiders graag informeren over de verschillende mogelijkheden en waardevolle toevoegingen van een buitenlandse ervaring? Tijdens De BuitenlandBeurs wordt aan jouw organisatie of instelling de gelegenheid bij uitstek geboden om zichzelf te presenteren en om wederzijds kennis te maken met Nederlandse jongeren uit de directe doelgroep.