23 & 24 november 2018 Jaarbeurs Utrecht
Kies jouw beurs!

Marketingcampagne

Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor De BuitenlandBeurs een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken.

 

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde websites. De websites van de specifieke beurzen staan vol met interessante content voor bezoekers en exposanten. En er is de speciale exposantenwebsite: www.goabroadfair.nl

   

Aandacht in Onderwijsspecials

De BuitenlandBeurs wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht in verschillende onderwijsspecials met uitgaven in heel Nederland. Ingestoken in de grootste dagbladen zoals AD, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Stentor en Tubantia.

   

Uitingen partners & exposanten

De partners en exposanten van De BuitenlandBeurs doen hun uiterste best om de beurs zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, d.m.v. partnermails, advertenties, social media berichten, verspreiding van posters en flyers en aandacht bij eigen evenementen.

   
   

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde databases van leerlingen, studenten, ouders, decanen, international offices en internationale scholen.

 

Benadering decanen & International Offices

Gerichte benadering van decanen & international offices via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

 

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer Facebook, Twitter & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Opvallend op scholen

Opvallende posters en flyers op middelbare scholen, hbo/wo-instellingen en sportcentra. Dit wordt verspreid via decanen en international offices. Daarnaast posters via Studi’s (affichepanelen op Abri formaat) en digitale uitingen op beeldschermen via narrowcasting.

 

Online Campagne

Een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google AdWords, Google Display Netwerk en Remarketing (Google en Facebook) met meer dan 1 miljoen weergaven!

 

Buitenreclame

Sandwichborden en banners naast snelwegen, invalswegen, bij scholen en op drukke locaties in steden. Daarnaast zichtbaar op reclamemasten naast snelwegen.