CORONA-UPDATE 17 NOVEMBER 2021

Waarschijnlijk heb je iets meegekregen van de persconferentie van vrijdag 12 november waar de nieuwe corona-maatregelen zijn aangekondigd. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over jouw bezoek aan De BuitenlandBeurs op 25 & 26 november aanstaande.

Laat ik de belangrijkste vraag daarom maar meteen beantwoorden: De BuitenlandBeurs gaat door! En daar zijn we heel blij mee, omdat we studiekiezers in deze lastige periode, zo goed mogelijk proberen te helpen met het maken van die lastige keuze.

Dan over de maatregelen. Daar is eigenlijk niets aan veranderd. Het coronatoegangsbewijs en testen voor toegang (3g) blijven gelden tijdens De BuitenlandBeurs. Je hebt toegang tot de beurs als je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve uitslag hebt. Heb je klachten? Blijf dan thuis. Bekijk voor meer informatie de website van de Rijksoverheid.

Verder geldt er GEEN maximale groepsgrootte, maar worden er aankomsttijden gehanteerd om bezoekersaantallen te verspreiden over de dag. Een mondkapje en de anderhalve meter regel zijn ook niet verplicht, omdat we met het coronatoegangsbewijs werken. Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen.

Nog even goed om te weten, iedereen heeft een persoonlijk en geprint ticket nodig om de beurs te bezoeken.

Uiteraard houden we je op de hoogte over verdere ontwikkelingen. Voor nu is de belangrijkste boodschap dat De BuitenlandBeurs door kan gaan.

Tot op De BuitenlandBeurs!