Over De BuitenlandBeurs

Informatie en inspiratie

Informatie & Inspiratie

Laat jezelf informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs biedt de ideale gelegenheid om hen te ontmoeten. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een avontuur in het buitenland op 22 & 23 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Deelnemerslijst

Deelnemerslijst

Een volledige studie in Madrid, een stage in Sydney, een taalcursus in China of een master in Argentinië! Dat, en nog veel meer, vindt je allemaal tijdens De BuitenlandBeurs!

Ruim 120 deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende hogescholen en universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming. Bekijk de deelnemerslijst van vorig jaar. Neem een kijkje en zie welke organisaties jij tijdens de beurs zeker niet wilt missen.

Ontdekken

Ontdekken

Heb jij jouw plan om naar het buitenland te gaan al helemaal uitgestippeld? Of heb je nog steeds geen idee hoe je het aan wil pakken? Wil je een deel van je studie in het buitenland volgen óf een complete studie of neem je een tussenjaar en ga je op taalreis of high school year? Of misschien is vrijwilligerswerk juist wel wat voor jou?

Je ontdekt het allemaal tijdens De BuitenlandBeurs. Ga in gesprek met studenten die je voor gingen of breng een bezoek aan de inspirerende sessies.

Programma

Uitgebreid programma

Tijdens De BuitenlandBeurs zijn er, van begin tot eind, inspirerende sessies bij te wonen van o.a. WilWeg en NWS.

De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals: Wat levert een buitenlandervaring je op, Kosten en Financiering, mogelijkheden voor een tussenjaar, internationaal carrière maken, stage in het buitenland en nog veel meer!

Daarnaast kun je luisteren naar verschillende ervaringsverhalen en studentenpanels. Het programma van De BuitenlandBeurs 2018 is te vinden op deze pagina.

Antwoord op je vragen

Antwoord op je vragen

Deelnemers uit diverse landen zetten hun beste beentje voor om jou zo goed mogelijk op de hoogte te brengen, zodat jij de keuze maakt die het best bij jou past. Wanneer je vragen hebt dan kun je deze bij verschillende stands stellen!

Daarnaast is er na iedere lezing ruimte om vragen te stellen aan ervaren buitenlandgangers. Er worden zelfs aparte plekken op de beurs ingericht waar studenten jou over hun buitenlandervaringen vertellen.

Win een Taalreis

Win een Taalreis

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en win een taalreis naar jouw droombestemming. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga je twee weken lang op een geheel verzorgde taalcursus naar jouw droombestemming!

Je reis, verblijf en activiteiten worden allemaal voor je geregeld. Schrijf je dus snel in!

Scoor je gratis e-ticket