Over De BuitenlandBeurs

Nu grenzen steeds meer vervagen, is het voor ons makkelijker en makkelijker om de stap naar het buitenland te zetten. Voor jongeren biedt dit mogelijkheden om het avontuur aan te gaan. Een studie, stage, high school programma, taalcursus of vrijwilligersbaan in het buitenland is goed voor de ontwikkeling én voor het cv en daarom doen opleidingen er verstandig aan om studenten te stimuleren hun buitenlandambities waar te maken.

De Buitenlandbeurs is het nummer 1-evenement waar onderwijsinstellingen en -organisaties de gelegenheid hebben om jongeren die dromen van studeren in het buitenland te informeren en adviseren. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je allemaal op letten als je deze stap wilt wagen? Je ontdekt het tijdens deze beurs!

Informatie en inspiratie

Informatie & Inspiratie

Laat jezelf informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school programma's en taalcursussen in het buitenland.

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is de ideale gelegenheid om voorlichters van over de hele wereld te ontmoeten. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een avontuur in het buitenland op 25 & 26 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Deelnemerslijst

Deelnemerslijst

Een volledige studie in Madrid, een stage in Sydney, een taalcursus in Miami of een master in Argentinië? Dat, en nog veel meer, vind je tijdens De BuitenlandBeurs!

120 deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming. Bekijk de deelnemerslijst en zie welke organisaties jij op de beurs zeker niet wilt missen.

Ontdekken

Ontdekken

Heb jij jouw plan om naar het buitenland te gaan al helemaal uitgestippeld? Of heb je nog steeds geen idee hoe je het aan gaat pakken? Wil je een deel van je studie in het buitenland volgen, óf een complete studie of neem je een tussenjaar en ga je op taalreis of high school year? Of misschien is vrijwilligerswerk juist wel wat voor jou?

Je ontdekt het allemaal tijdens De BuitenlandBeurs. Ga in gesprek met studenten die je voorgingen of breng een bezoek aan de inspirerende sessies.

Programma

Uitgebreid programma

Tijdens De BuitenlandBeurs zijn er, van begin tot eind, inspirerende sessies bij te wonen van o.a. WilWeg en NWS.

De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals: wat levert een buitenlandervaring je op, kosten en financiering, mogelijkheden voor een tussenjaar, internationaal carrière maken, stage in het buitenland en nog veel meer!

Daarnaast kun je luisteren naar verschillende ervaringsverhalen en studentenpanels. Het programma van De BuitenlandBeurs is te vinden via deze link.

Antwoord op je vragen

Antwoord op je vragen

Deelnemers uit diverse landen zetten hun beste beentje voor om jou zo goed mogelijk op de hoogte te brengen, zodat jij de keuze maakt die het best bij jou past. Wanneer je vragen hebt dan kun je deze bij verschillende stands stellen!

Daarnaast is er na iedere lezing ruimte om vragen te stellen aan ervaren buitenlandgangers. Er worden zelfs aparte plekken op de beurs ingericht waar studenten over hun buitenlandervaringen vertellen.

Win een Taalreis

Win een buitenlandtrip

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en win een trip voor twee personen naar Parijs. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga jij met een vriend(in) een weekend naar Parijs en breng je een bezoek de EF school.

Je reis, verblijf en activiteit worden allemaal voor je geregeld. Schrijf je dus snel in!

Scoor je gratis e-ticket