Jouw taalreis begint op De BuitenlandBeurs

Wil je beter worden in het spreken van een bepaalde taal? Dan is een taalcursus de ideale oplossing. Als je de grens overgaat, word je gedwongen om een andere taal te spreken. Of misschien is een compleet nieuwe taal leren wel iets wat je interesseert? Het kan allemaal, dus verdiep je zeker in een taalcursus in het buitenland op De BuitenlandBeurs. Er zijn verschillende bureaus die je helpen met het vinden van de juiste taalcursus in het buitenland.

Bekijk de deelnemerslijst Bekijk het programma Meld je gratis aan

Haal alles uit de beurs

  • Oriënteer je op de verschillende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan

  • Start de voorbereiding op je buitenlandavontuur

  • Studies, stages, tussenjaar, taalreizen, exchanges, (vrijwilligers)werk en high school programma's

  • 120 (onderwijs)instellingen, bedrijven en organisaties die staan te springen om jou te helpen

  • Ruim 50 presentaties met praktische tips en ervaringsverhalen

  • Ga in gesprek met enthousiaste studenten en voorlichters

  • Krijg antwoord op al je vragen

Meld je gratis aan in 1 minuut

 

“In 4 vwo bezocht ik De BuitenlandBeurs, daar ontdekte ik EF waarmee ik op taalreis naar New York ben gegaan!” 


Lees het verhaal van Talisa


Wil jij net als Talisa een droomstart maken met je buitenlandplannen? Bezoek dan De BuitenlandBeurs op 24 & 25 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht!

Meld je gratis aan

Docenten, ouders en andere begeleiders raden jongeren aan om zich tijdig te verdiepen in hun toekomstplannen. Talisa nam dit heel letterlijk; zij bezocht De BuitenlandBeurs al toen ze in vwo 4 zat. Hierdoor had zij alle tijd om de opties op een rijtje te zetten en te ontdekken wat ze écht graag wilde.

“Ik heb onder meer gekeken naar de mogelijkheden voor een uitwisselingsjaar in het buitenland en ben ook bij de stand van Education First (EF) geweest.” Talisa vond het echter nog te vroeg om een heel jaar op avontuur te gaan en koos voor een andere oplossing: “Ik wilde graag mijn Engels verbeteren. Daarom heb ik afgelopen zomer een taalreis van een maand naar New York geboekt. Die had ik via EF geregeld. Ik verbleef daar een op een campus met jongeren van over de hele wereld, je krijgt dan 2 tot 4 uur per dag les en je kunt daar je Cambridge-examen halen.”

Inmiddels zit Talisa in vwo 5. De taalcursus in New York heeft haar enorm verrijkt, waardoor het niet ondenkbaar is dat ze nog vaker de stap naar het buitenland zal zetten. Ze heeft er in ieder geval nog tijd genoeg voor.