Een week lang op taalcursus in Malta?

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en win een taalreis naar het prachtige Malta. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ga je één week lang op taalcursus naar dit prachtige eiland aan de Middellandse Zee.

Malta ligt in het midden van de Middellandse Zee en heeft een schitterende kustlijn. Het landschap is bezaaid met ruïnes ouder dan de piramiden van Egypte en het Britse koloniale verleden van het eiland is terug te vinden in de felrode telefooncellen, Engelse pubs en het feit dat Engels hier de officiële taal is. De EF-school op Malta bevindt zich in de bruisende badplaats Saint Julian’s. Hier vind je de beste stranden en het opwindendste nachtleven van het eiland.

Win een taalcursus in Malta!

Zoals je wellicht weet maakt iedereen die zich als bezoeker aanmeldt voor De BuitenlandBeurs kans op een reis naar Malta inclusief vlucht, accomodatie en activiteiten.

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: de leeftijd is minimaal 16 jaar en het vertrek is tussen november 2018 en mei 2019.

Bekijk hier de Facebook-post over Emma Koeree, zij is de gelukkige winnares van de taalreis naar Malta in 2017!

Meld je gratis aan in 2 minuten