Hoe bezoek je de beurs

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein
De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein.

Kom je liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is voor iedereen gratis na registratie. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail. Vraag hier direct je e-ticket aan.

Klassikaal aanmelden is voor De BuitenlandBeurs dit jaar ook mogelijk. Wil je deze beurs toch graag klassikaal bezoeken, ga naar het decanen inschrijf formulier of neem dan contact op met Nagina Karim en vraag naar de mogelijkheden.

info@onderwijsbeurzen.nl
+31(0)40 - 297 9494
+31(0)6 - 22 86 88 25