Praktische info

De BuitenlandBeurs is het grootste evenement in Nederland op het gebied van studie, stage, (vrijwilligers)werk. tussenjaar en taalcursussen in het buitenland. Toonaangevende organisaties en relevante onderwijsinstellingen informeren de bezoekers over alle facetten en mogelijkheden van een internationaal avontuur.

Graag nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan dit evenement en je leerlingen/studenten (en hun ouders), collega’s en andere geïnteresseerden op de hoogte te brengen. 

Openingstijden

Vrijdag 24 november 2023 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 25 november 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (Hal 7 & 8)
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht en op het eigen terrein. Bekijk meer informatie over parkeren en navigeren.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is voor iedereen gratis na registratie. Zowel jij als je leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail.
Kies je er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan je e-ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal.

Individueel ticket aanvragen

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

info@onderwijsbeurzen.nl
+31(0)40 - 297 9494
+31(0)6 - 22 86 88 25