Activity International - vrijwilligerswerk, High School, backpacken en werken als Au Pair!

http://www.activityinternational.nl/

Standnr: 224

n.v.t

Tussenjaar, High school year, Vrijwilligerswerk, Au pair

Activity International - vrijwilligerswerk, High School, backpacken en werken als Au Pair!

Activity International helpt iedereen die bijzondere plannen heeft voor een tussenjaar, bijzondere reis of vakantie. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als gewone toerist te reizen. Of je nou gaat backpacken, vrijwilligerswerk gaat doen, op een high school gaat studeren, au pair wordt of op een Summercamp gaat werken. Wij regelen het voor je!

Vrijwilligerswerk en Wildlife (vanaf 16 jaar)
Engelse lesgeven op scholen, voorlichting geven over HIV/AIDS, een buurtcentrum opknappen, paden aanleggen in een natuurreservaat of baby-aapjes de fles geven. Het zijn maar een paar projecten van Activity International die je zou kunnen gaan doen. Waarom? Ten eerste natuurlijk om een kleine bijdrage te leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van diegene die het hard nodig hebben.  Maar het mes snijdt aan twee kanten want tegelijkertijd  leer je de taal en gewoontes van het land kennen en leef je een tijdje in een compleet andere omgeving. Je krijgt de kans om in een  andere cultuur te duiken en dingen te zien die je als  gewone toerist niet te zien krijgt.  Bovendien leer je flexibel, geduldig  en zelfstandig te zijn  en zal er een beroep worden  gedaan op je  improvisatievermogen. Een bijzondere en leerzame ervaring dus; voor jou en de inwoners van het land!

Backpacken Australië en/of Nieuw-Zeeland (vanaf 18 jaar)
Activity International helpt je met het regelen van je reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland. Of je er nu een maand tussenuit wilt of een jaar. Een startpakket met vliegticket wilt boeken of geholpen wilt worden met het zoeken naar werk. We helpen je graag! 

Au pair (vanaf 18 jaar)
Altijd al willen weten hoe het is om in een ander land te wonen? Bij Activity International kun je au pair worden in Amerika, Nieuw Zeeland én in Australië. Je woont een (half) jaar in een gastgezin in ruil voor het verzorgen van de kinderen. Je maakt zo het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar Amerika, Nieuw Zeeland en Australië zo bekend om zijn, zoals New York en Sydney, of de Grand Canyon en de Outback.

High School (vanaf 14 jaar)
Spannend is het zeker, om zo maar een tijdje naar het buitenland te gaan. Maar leuk is het ook! Super leuk zelfs! Zie je jezelf al lopen in Auckland, Bay of Islands, Miami of Washington? Met je schoolboeken onder je arm op weg naar je Spanish lessons of je college Drama? Tussen de middag lunchen in de kantine met je nieuwe vrienden, s' middags surfles of meetrainen met het baseball- of hockeyteam, 's avonds huiswerk maken en in de weekenden leuke dingen doen met je gastfamilie of met je nieuwe internationale vrienden. Sounds good to us!

Kom langs bij onze stand, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!