AFS Interculturele Uitwisselingen Nederland

http://www.afs.nl/

Standnr:

n.v.t

High school year, Vrijwilligerswerk

AFS Interculturele Uitwisselingen Nederland

Spring de wereld in en ga een jaar studeren, stage of vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Of je nu 15, 17 of 24 jaar bent: er staat een internationaal avontuur op je te wachten!  

Via AFS Interculturele Uitwisselingen kun jij een schooljaar of een trimester naar het buitenland als scholier, student, stagiair of als vrijwilliger. Je leeft mee met de lokale bevolking, wordt ondersteund door een enthousiaste ploeg AFS-vrijwilligers ter plaatse, woont in een gastgezin of op een internationale campus en krijgt volop kansen om een andere taal te leren en jouw 'global competences' te ontwikkelen.
Via een AFS-programma word je lid van die grote wereldwijde AFS-familie, krijg je levenslang kansen om intercultureel te leren en ontwikkel je alle vaardigheden die je nodig hebt om een sterke toekomst uit te bouwen in onze geglobaliseerde wereld en onze superdiverse samenleving.
En niet te vergeten: plezier, avontuur en vrienden voor het leven verzekerd!
Ga dus eens kijken of zo'n schooljaar in Japan, een Deens Folk College of een stageproject in Costa Rica iets voor jou is.
Want actieve wereldburgers krijgen de kans van hun leven bij AFS en heel veel plezier er bovenop.
Met AFS start jij je toekomst met voorsprong!