BHMS - Business and Hotel management School

https://www.bhms.ch

Standnr: 298

MBO, Bachelor, Master, Master of Business Administration

Studie

BHMS - Business and Hotel management School

Studeren aan B.H.M.S. betekent studeren aan een van de beste hotelscholen ter wereld. B.H.M.S. staat voor Business & Hotel Management School en ieder jaar maken vele studenten zich klaar voor een succesvolle toekomst! Je vindt de school in het centrum van de stad Luzern en het biedt studenten een geweldige campus locatie met gemakkelijke toegang tot cafés, supermarkten, bars, winkels en restaurants en een 24-uurs receptiebeveiliging.

Luzern in Zwitserland is een bekende bestemming voor de internationale toerist. Dankzij de vele souvenirwinkeltjes, de prachtige ligging langs het meer en de dichtstbijzijnde bergtoppen is Luzern erg in trek. De stad is internationaal, er wordt veel Engels gesproken en de stad is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, auto of per trein.

Waarom studeren aan B.H.M.S.?
Praktijkgericht lesgeven is erg belangrijk op B.H.M.S. Hierdoor krijg jij een praktische mind-set en heb jij alles in huis wat internationale bedrijven zoeken binnen hun bedrijf. In combinatie met het kwalitatieve onderwijs in Zwitserland en de verschillende opleidingen biedt B.H.M.S. het totaalpakket!

Watch Lars experience doing MSc in hospitality management or follow Valentijn video on his new beginning with BA degree at BHMS.