De Hochschule Rhein-Waal

https://www.hochschule-rhein-waal.de/

Standnr: 123

Bachelor, Master

Studie, Uitwisseling

De Hochschule Rhein-Waal

Studeer aan een  levendige, internationale hogeschool, gericht op de ontwikkeling van jouw toekomstige carrière.

De hogeschool is in 2009 opgericht en heeft meer dan 30 bachelor en masteropleidingen. De studieprogramma’s zijn innovatief en interdisciplinair  zodat je goed bent voorbereid op  een toekomstige carrière op het gebied van technologie en de natuur- en sociale wetenschappen. De hogeschool bevindt zich in Duitsland, maar de meeste opleidingen zijn Engelstaling zodat er studenten uit maar liefts  120 verschillende landen ingeschreven staan.

De hogeschool heeft geen collegegeld, maar slechts een zogeheten semesterbijdrage. Dit is een bedrag van ongeveer  550,-  euro per jaar, waarbij een OV-kaart (‚Semesterticket‘) voor heel Noordrijn-Westfalen is  inbegrepen

De Hochschule Rhein-Waal heeft twee campussen op de locaties Kleve en Kamp-Lintfort. Deze liggen vlakbij  Arnhem en Nijmegen en kunnen ook met de Duitse OV-kaart worden bereikt.  Beide locaties  beschikken over state of the art faciliteiten voor hands-on onderwijs en onderzoeksprojecten,bibliotheek,  talencentrum en kantine.  Onze samenwerking met internationale partnerhogescholen,  bedrijven en onderzoeksinstituten vergroten je kansen voor een stage en een varriere op de op de internationale arbeidsmarkt. De Hochschule Rhein-Waal is zeker iets voor jou! We kijken er naar uit om je welkom te heten.