Deelnamemogelijkheden

Deelnamemogelijkheden

De BuitenlandBeurs is het nummer 1 event van Nederland voor jongeren die zich oriënteren op onderwijs, stage of kennisuitbreiding buiten de landsgrenzen. Hiermee wordt een unieke mogelijkheid geboden om je organisatie te presenteren en tevens kennis te maken met de duizenden bezoekers uit Nederland, die uit je directe doelgroep afkomstig zijn. Deelname is mogelijk door middel van het huren van standruimte. Afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen stellen onze experts een advies op maat op welke stand het meest geschikt is.

Standruimte exclusief standbouw*

Maximale zichtbaarheid en uitstraling

Voor de gehuurde oppervlakte kun je zelf een stand (laten) ontwerpen en inrichten. Hiermee garandeer je een unieke uitstraling, die past bij jouw organisatie.
* De standbouw dient te voldoen aan de in het handboek vermelde voorschriften.

Prijs per m2: €160,- (exclusief €1,- milieubelasting en btw per m2)

Stand reserveren

Een unieke stand met eigen standbouw

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig

Deze kant-en-klare stand maakt je deelname zo eenvoudig mogelijk. De stand is voorzien van zwarte wanden, tapijt, verlichting en elektra. Op de frieslijst is de naam van je organisatie goed zichtbaar. Je hoeft de stand enkel naar eigen inzicht in te richten, eventueel in combinatie met het servicepakket.

Prijs per m2: €220,- (exclusief €1,- milieubelasting en btw per m2)

Stand reserveren

Stand inclusief standbouw

Servicepakket

Volledige standinrichting

Wij bieden de gelegenheid om je stand te voorzien van een handige en professionele inrichting met het servicepakket meubilair. Dit pakket bestaat uit een statafel met twee barkrukken, een afsluitbare balie en een palm.

Aanvullende standinrichting etc. is te bestellen via het facilitair handboek dat je na inschrijving ontvangt. Hierin tref je tevens informatie aan over de op- en afbouwtijden, parkeren, catering en dergelijke

Prijs per pakket: €245,-

Stand reserveren

Servicepakket

Maximaliseer jouw zichtbaarheid

Bekijk de extra exposure mogelijkheden

Wil jij jouw zichtbaarheid op De BuitenlandBeurs verder uitbreiden dan je stand? We bieden diverse aanvullende mogelijkheden om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk de extra exposure mogelijkheden

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of wil je direct in contact komen met onze experts? Bel of mail gerust.

Annemarie

Annemarie Bruinsma
Projectmanager
annemarie@ogz.nl
+31 (040) - 297 94 94

Mieke

Mieke Beekmans
Account Manager
mieke@ogz.nl
+31 (040) - 297 94 94

 

1:1 met Annemarie  1:1 met Mieke