Waarom deelnemen

Duizenden buitenlandgangers

7000 jonge avonturiers

Kom in contact met duizenden buitenlandgangers. De wereld globaliseert in rap tempo waardoor studeren, vrijwilligerswerk, een talenreis of tussenjaar in het buitenland voor de Nederlandse jongeren toegankelijker wordt. Daarnaast hechten werkgevers ook steeds meer waarde aan de ervaringen die in het buitenland worden opgedaan, blijkt uit onderzoek. Deze dragen bij aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zijn goed voor het internationale netwerk wat later goed van pas zal komen bij het vinden van een baan.

Duizenden buitenlandgangers

Het grootste aanbod

Ondanks alle voordelen blijft het voor jongeren toch een grote stap om voor een lange(re) periode in het buitenland te verblijven. Vandaar dat zij graag samen met hun ouders of begeleiders goed ingelicht willen worden over alles wat te maken heeft met internationale ervaringen. Dit start met een bezoek aan De BuitenlandBeurs met het grootste aanbod in Nederland op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent

Wil jij jongeren en hun ouders graag informeren over de verschillende mogelijkheden en waardevolle toevoegingen van een buitenlandse ervaring? Tijdens De BuitenlandBeurs wordt aan jouw organisatie of instelling de gelegenheid geboden om je te presenteren en om wederzijds kennis te maken met Nederlandse jongeren uit de directe doelgroep.

Vraag een brochure aan

Of bekijk hieronder succesvolle case studies.

"De BuitenlandBeurs blijft voorop lopen"

Case study Internationale Universiteiten

BIMM Institutes, University of Johannesburg, Study in Prague en EU Business School geven in deze case study antwoord op de vraag waarom deelname aan De BuitenlandBeurs van toegevoegde waarde is voor internationale universiteiten. 

Zij laten weten dat ze de juiste doelgroep vinden op de beurs en dat de aanwezige studenten zich goed voorbereiden op het beursbezoek en dat ze niet bang zijn om vragen te stellen. Wil je ook meer leads generen, extra exposure krijgen en kennis met de doelgroep delen? Lees dan het volledige artikel.

LEes verder

"We hebben al meerdere aanmeldingen gehad"

Case study bemiddelingsbureaus

Voor studenten is De BuitenlandBeurs de perfecte plek om informatie in te winnen, scholen en bemiddelingsbureaus te spreken en vooruitgang te boeken in het besluit om naar het buitenland te gaan. Voor bemiddelingsbureaus betekent dit automatisch dat er veel potentiële klanten aanwezig zijn.

In deze case study vertellen twee exposanten, namelijk Ski Instructor Academy en EF Education First, over de voordelen van deelname. Mocht je op zoek zijn naar een plek waar je ruimschoots de kans hebt om meer leads te verzamelen, extra exposure te generen en kennis met de doelgroep te delen, dan is het aan te raden om dit stuk te lezen.

Lees verder

"We hebben 100 aanvragen gehad"

Case study Stagebureaus

In deze case study beantwoorden we de vraag waarom deelname aan De BuitenlandBeurs van toegevoegde waarde is voor stagebemiddelingsbureaus. Om hier een compleet en overtuigend antwoord op te krijgen, hebben we interviews afgenomen met twee stagebureaus die bij De Buitenlandbeurs exposeren; namelijk Career Without Frontiers en Stagereizen.nl

Mocht je op zoek zijn naar een plek waar je ruimschoots de kans hebt om meer leads te genereren, extra exposure bij je doelgroep te krijgen en of kennis met deze doelgroep te delen, dan is het aan te raden om dit stuk te lezen.

Lees verder