Duitslanddesk - StudereninDuitsland.nl

http://www.studereninduitsland.nl/

Standnr:

Bachelor, Master, Associate degree, Master of Business Administration, Doctor of Philosophy degree

Studie, Uitwisseling, Stage, Taalreizen, Algemene informatie

Duitslanddesk - StudereninDuitsland.nl

Wel eens gedacht aan studeren in Duitsland? De Duitslanddesk is het centrale aanspreekpunt in Nederland. Kom langs voor advies over informatie, praktische tips en persoonlijk advies over studeren in ons belangrijkste buurland. Daarnaast verlenen wij twee keer per jaar een studiebeurs aan studenten en onderzoekers die naar Duitsland gaan.

Waarom Duitsland? Er zijn meer dan 19.000 (!) studies om uit te kiezen, er is geen collegegeld, de onderwijskwaliteit is uitstekend en de studentensteden kennen een rijk cultureel en sociaal aanbod. Bovendien is er op de arbeidsmarkt grote behoefte aan Nederlanders met Duitslandkennis. Duitsland is onze grootste handelspartner en een bijzonder belangrijk land in Europa!

Diverse mogelijkheden: je kunt een hele studie, een uitwisseling (buitenlandsemester), een taalcursus, onderzoek of een stage gaan doen. Wij helpen je graag verder.

De Duitslanddesk maakt deel uit van het Duitsland Instituut Amsterdam en is een initiatief van het ministerie van Onderwijs en de DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst).