Duitslanddesk - StudereninDuitsland.nl

http://www.studereninduitsland.nl/

Standnr:

Bachelor, Master, Associate degree, Master of Business Administration, Doctor of Philosophy degree

Studie, Uitwisseling, Stage, Taalreizen, Algemene informatie

Duitslanddesk - StudereninDuitsland.nl

Wel eens gedacht aan studeren in Duitsland? Studeren in Duitsland is in Nederland het centrale aanspreekpunt bij vragen over Studeren in ons belangrijkste buurland.

Je kunt in Duitsland kiezen uit meer dan 19.000 studies en talrijke leuke studentensteden. Het onderwijs is van hoge kwaliteit, je betaalt geen collegegeld en hebt veel meer vrijheid tijdens je studie. Bovendien is er op de arbeidsmarkt grote behoefte aan Nederlanders met Duitslandkennis. Duitsland is onze grootste handelspartner en een bijzonder belangrijk land in Europa!

Kom langs voor informatie, praktische tips en persoonlijk advies over een hele studie, een uitwisseling (buitenlandsemester), een taalcursus, onderzoek of een stage in Duitsland. Wij helpen je graag verder.

Studeren in Duitsland maakt deel uit van het Duitsland Instituut Amsterdam en is een initiatief van het ministerie van Onderwijs en de DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst).
 

Kun je niet naar de beurs komen? Stel ons dan hier online al je vragen op vrijdag tussen 16 tot 17 uur en op zaterdag tussen 11 tot 12 uur.