Fulbright Commission the Netherlands

http://www.fulbright.nl/

Standnr: 233

Bachelor, Master, Associate degree, Doctor of Philosophy degree, Master of Business Administration

Studie, Tussenjaar, Algemene informatie

Fulbright Commission the Netherlands

De Fulbright Commission wordt door de Nederlandse en Amerikaanse overheid gesubsidieerd om studenten uit Nederland en de Verenigde Staten de kans te bieden in elkaars land te studeren. Wij bieden gratis advies aan scholieren en studenten met belangstelling voor een studie(periode) in de VS. Op www.fulbright.nl/advies vind je alle informatie over studeren in de VS en financieringsmogelijkheden.

Ook hebben we beurzenprogramma's. Doe je eindexamen havo of vwo en wil je een jaar in Amerika studeren met een studiebeurs? Dan is het Campus Scholarship Program interessant voor je! Wij helpen je met de plaatsing bij een Amerikaanse universiteit en het verkrijgen van een studiebeurs. Voor masterstudenten hebben wij de Fulbright beurs van $35,000. 

Tijdens de BuitenlandBeurs kun je een van onze presentaties bezoeken of langskomen bij onze stand. Onze medewerkers en oud-studenten beantwoorden graag al je vragen. Ook zijn er medewerkers van het Amerikaanse Consulaat Generaal om vragen over visa te beantwoorden.