Go4master

https://www.go4master.nl

Standnr: 122

Bachelor, Master, Master of Business Administration

Studie

Go4master

Go4master is een bedrijf dat is opgericht voor en door studenten met internationale ambitie. Het idee voor deze service ontstond tijdens onze (Jarno en Erik) studieperiode in Wales. Wij hebben onze MSc International Business in het Verenigd Koninkrijk voltooid en dus met dezelfde vragen gezeten als jij.

Wij hadden destijds veel vragen over de mogelijkheden van een buitenlandse master studie, echter was het niet gemakkelijk om antwoord op alle vragen te vinden. Terugkijkend realiseren wij ons dat veel keuzes die vooraf worden gemaakt, bepalend zijn voor het succes en het plezier tijdens een buitenlandse master. Gelukkig hebben we doorgezet en nu kijken wij terug op een prachtige ervaring en hebben we ook nog een waardevol master diploma.

Wij beseffen dat helder, duidelijk en onafhankelijk advies zeer belangrijk zijn en de voorbereiding een stuk aangenamer maken. Daarom zijn wij na onze studie aan de slag gegaan met het idee dat iedere Nederlandse bachelor student de kans verdiend op eenzelfde prachtige en leerzame ervaring in het buitenland. Go4master is het resultaat van deze visie en is er dus om jou te helpen, en dat geheel gratis!