PLUS Taalreizen

http://www.plustaalreizen.nl/

Standnr: 141

Bachelor, Master

Studie, Tussenjaar, Taalreizen, Au pair, Werk

PLUS Taalreizen

Wil jij graag op taalreis? Nieuwe internationale vrienden maken? En tegelijkertijd het land ontdekken? PLUS Taalreizen organiseert al 25 jaar betaalbare taalreizen naar internationale taalscholen in het buitenland. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor een taalreis van 1 week tot 1 jaar. Wij geven graag persoonlijk en eerlijk advies, rekenen geen administratiekosten en wij zijn lid van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

 • Taalreizen (16+)
  Het hele jaar door kun je een taalcursus in het buitenland volgen. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde. Wij bieden korte en lange cursussen inclusief accommodatie. Onze taalscholen zijn internationaal, dus de deelnemers komen vanuit de hele wereld. 

   
 • Tussenjaar (16+)
  Verblijf tijdens je tussenjaar voor langere tijd in het buitenland en leer één of meerdere talen volledig beheersen. Je kunt ook een examencursus volgen, bijvoorbeeld voor het Cambridge of IELTS diploma. Een onvergetelijke ervaring en een bruikbaar toelatingsbewijs voor hogescholen en universiteiten.

   
 • Jongerenreizen (10-18)
  Voor jongeren onder de 18 jaar organiseren wij in de schoolvakanties speciale jongerenreizen naar mooie bestemmingen inclusief vluchten. Denk aan Engels leren op Malta of in Brighton, Frans leren in Nice, Spaans leren in Malaga of een Taal- en Sportkamp in Engeland. Een geweldige combinatie van de taal leren, vakantie vieren en internationale vrienden maken!

Voor persoonlijk advies ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Neem van te voren contact met ons op voor een afspraak  via info@plustaalreizen.nl of 030-2076040.