Projects Abroad

http://www.projects-abroad.nl/

Standnr: 147

n.v.t

Stage, Tussenjaar, Taalreizen, Vrijwilligerswerk

Projects Abroad

Wil je ervaring op doen in het buitenland, ga je een tussenjaar doen of ben je op zoek naar een waardevolle invulling van jouw zomervakantie? Dan zou het doen van vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland zeer geschikt voor jou kunnen zijn.

 

Soorten projecten

De keuze bestaat uit ruim 200 vrijwilligersprojecten in 20 wereldbestemmingen. De projecten zijn mogelijk in onder andere de volgende categorieën:

Sociale zorg, Lesgeven, Natuurbehoud & Milieu, Gezondheidszorg, Sport, Bouwen, Microkrediet, Business, Diergeneeskunde & Dierenverzorging, Journalistiek, Archeologie, Internationale ontwikkeling, Cultuur & Samenleving, Creatieve vorming, Landbouw en Recht & Mensenrechten.

Ook kan je ter ondersteuning van jouw project hierbij een taalcursus doen. Dit kan in de talen Engels, Spaans en Frans of één van de lokale talen.

 

Werkwijze

Vrijwel alle projecten lopen het gehele jaar door en in veel gevallen is specifieke kennis en ervaring geen vereiste om een nuttige bijdrage te kunnen leveren. Managementplannen, workshops en trainingen ter plaatse zorgen ervoor dat vrijwilligers hun rol op het project goed kunnen vervullen.

In elke bestemming is er bovendien een lokaal team aanwezig die vrijwilligers ondersteunt en begeleidt tijdens het vrijwilligerswerk. Dit is onderdeel van een vast pakket waarin bovendien ook het verblijf, maaltijden en verzekering voor vrijwilligers geregeld is. Zo kunnen vrijwilligers zorgeloos op reis en wordt er gezorgd voor maximale impact op lange termijn.

 

Kijk voor meer informatie op: www.projects-abroad.nl