SIW Internationale Vrijwilligersprojecten

https://www.siw.nl

Standnr: 222

n.v.t

Vrijwilligerswerk, Tussenjaar

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten

SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk (ANBI).

SIW ontvangt al ruim vijfenzestig jaar buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en zendt Nederlandse vrijwilligers uit naar projecten over de hele wereld.

Ruim vijfenzeventig enthousiaste, betrokken vrijwilligers zetten hun kennis en ervaring in tijdens de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van jouw droomreis.

Onze missie

Het is de missie van SIW om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doen we door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen. Zo wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving. Dat kan via onze Nederlandse projecten of in het buitenland via de projecten georganiseerd door ons partnernetwerk. SIW is er voor en door vrijwilligers!

SIW biedt ruim 2.000 projecten in 70 verschillende landen. Alleen al in Europa is er keus uit meer dan 400 projecten. We hebben korte en lange(re) projecten. Van 2 weken tot een jaar, dus er zit altijd wel iets voor jou bij. Maak je droom waar en ‘discover your impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Kies je voor een groepsproject, een ESC-project (voor 18-30 jarigen en bijna gratis) of stel je een avontuur op maat samen?
Ga naar onze website voor de mogelijkheden.