Spanish Language Connections

http://www.spanishlanguageconnections.eu/

Standnr: B176

Bachelor, Master, Associate degree

Algemene informatie, Studie, Uitwisseling, Stage, Tussenjaar, Taalreizen

Spanish Language Connections

Spanish Language Connections (SLC) is opgericht door Carla Sánchez Kist.

Carla heeft een masters diploma Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht . Haar specialisaties zijn stadsgeografie van Latijns Amerika en toeristische geografie van Spanje. Bovendien heeft  zij commercieel Spaans gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Zij heeft een lange carrière in internationalisering van het Nederlandse Hoger Onderwijs.

Spanish Language Connections bemiddelt bij het vinden van een Spaanse taalopleiding, stages, gap year, en uitwisselingssamenwerking tussen (middelbare) scholen, MBO- en HBO-instellingen en universiteiten in Spanje en Latijns-Amerika. 

Carla heeft inmiddels een groot aantal scholen bezocht  in Spanje. Daarover kan zij alle details geven, zoals locatie, omvang, sfeer etc. en samen met u een passende school of universiteit vinden. Op basis van deze bezoeken kan Spanish Language Connections een aantal scholen specifiek aanbevelen. Deze worden expliciet vermeld per stad op onze website.  Het is uiteraard mogelijk om taalcursussen via alle bij  scholen, of universiteiten te boeken via Spanish Language Connections. Wij zijn verbonden aan  FEDELE en hebben uitstekende connecties met zowel Instituto Cervantes als het Spaans  Verkeersbureau, zodat wij snel in kunnen spelen op uw specifieke wensen. Bij FEDELE aangesloten scholen zijn geaccrediteerd door Instituto Cervantes en dit betekent dat alle scholen van uitstekende kwaliteit zijn. Het onderwijs wordt gegeven door universitair geschoolde leraren.  

Zowel voor individuele studenten, als middelbare scholen, MBO’s, HBO’s en universiteiten biedt SLC advies en bemiddeling voor het opzetten van studiereizen, een tussenjaar, stages en volledige studies. SLC is vertegenwoordigd op onderwijsbeurzen van NUFFIC, Buitenlandbeurs en geeft voorlichting op scholen en universiteiten over taal- en cultuurstudies en stages in Spanje en Latijns-Amerika,.

SLC geeft ook advies aan  Nederlandse en Spaanse scholen en universiteiten wat betreft samenwerking met scholen en universiteiten in Nederland, uitwisseling van studenten en docenten en het plaatsen van leerlingen in zomerscholen in Europa.