Stagereizen Australië / Nieuw-Zeeland

http://www.stagereizen.nl/

Standnr: 176

MBO, Bachelor, Master

Stage, Traineeship

Stagereizen Australië / Nieuw-Zeeland

Met ons eigen hoofdkantoor Down Under zijn wij uniek voor de bemiddeling van stages in Australië en Nieuw-Zeeland. Wij richten ons enkel op deze twee landen, omdat wij geloven dat specialisatie hand in hand gaat met kwaliteit.

Een stage op maat met minimale inspanningen

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar stage bureau dat voor jou een buitenlandse stage in Australië of Nieuw-Zeeland kan regelen? Eentje die veel ervaring heeft, meteen met passie voor jou aan de slag gaat en alle ins en outs kent? Be our guest! De stap voor een stage in het buitenland aan de andere kant van de wereld zal voor jou groot lijken. Met onze hulp wordt het een kleine stap met minimale inspanningen van jouw kant.

Vlotte communicatie met experts

Ons team richt zich enkel op Australië en Nieuw-Zeeland. Iedere medewerker binnen onze organisatie is gespecialiseerd in deze landen. Sinds 2007 hebben wij duizenden studenten succesvol aan een buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland of Australië geholpen. Met ons hoofdkantoor Down Under is er geen sprake van tijdsverschil en heb je altijd een Nederlands contactpersoon waar je terecht kan. Wij doen dan ook – in tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus – het grootste gedeelte van onze werkzaamheden in Australië en Nieuw-Zeeland zelf. Geloof ons echter niet alleen op ons woord, maar bekijk ook onze krantenartikelen en ervaringen van voorgangers.

Lees meer over stage lopen in het buitenland en doe een gratis stage check bij Stagereizen!

stagereizen-buitenlandse-stage-australie-nieuw-zeeland