Stichting into Study Exchanges

https://www.into-highschool.nl/

Standnr: 211

n.v.t

Uitwisseling, Tussenjaar, High school year

Stichting into Study Exchanges

into Study Exchanges is een stichting die al jaren gespecialiseerd is in het organiseren van High School programma’s in het buitenland en Nederland voor jongeren. Naast een kantoor in Nederland heeft into ook kantoren in meerdere Europese landen en kunnen we met trots zeggen dat we al vele studenten succesvol op uitwisseling naar het buitenland hebben gestuurd. 

Een uitwisseling in het buitenland is een unieke kans om meer van de wereld te kunnen zien, een moment om je te oriënteren op je toekomst en een taal vloeiend te leren spreken. Verder doe je veel internationale contacten op en krijg je meer begrip voor andere culturen. Tijdens een uitwisseling leer je vooral veel over jezelf!

De meeste van onze deelnemers gaan nu hun examen op uitwisseling, maar je kunt ook een High School avontuur beleven als je nog op de middelbare school zit. Door in het leerritme te blijven is het makkelijker om na een tussenjaar (of korter) een studie te beginnen of weer te hervatten.

into biedt programma’s aan van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. We zijn een kleine organisatie zonder winstoogmerk. Bij ons staat persoonlijke begeleiding voorop. We kennen al onze studenten en ouders/verzorgers persoonlijk, waardoor we nauw betrokken zijn bij elke individuele uitwisseling.

Tijdens de Buitenlandbeurs hopen we je te informeren én inspireren! Mocht je vooraf al wat meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Kijk voor de meest actuele informatie op onze website, lees onze brochure door of stel je vraag aan de medewerkers op kantoor!

Don't Dream It, Do It!

into