University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez

https://www.uoc.cw

Standnr: 217

Bachelor, Master

Studie, Uitwisseling, Tussenjaar

University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez

Wij zijn verheugd dat je overweegt om bij ons te studeren, onderzoek te doen of samen te werken.

Gelegen in het Caribisch gebied, tussen Aruba en Bonaire en net voor de kust van Venezuela, staat Curaçao bekend om zijn stranden, 365 dagen zon en uitgestrekte koraalriffen. Als onderdeel van Nederland is de officiële taal Nederlands, maar de meest gesproken taal is de creoolse taal Papiaments. Er wordt echter ook veel Spaans en Engels gesproken.

De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) is een universiteit die positief is beoordeeld door de NVAO en biedt een breed scala aan programma's in vijf verschillende faculteiten. Daarnaast biedt de UoC ook een Pre Academic Programma aan speciaal op maat voor wie een tussenjaar in het buitenland zoekt.

Gedreven om het kenniscentrum in het Caribisch gebied te worden, helpt het International Office van de Universiteit van Curaçao studenten, docenten en personeel om zich internationaal verder te ontwikkelen. Wij werken samen met universiteiten over de hele wereld om internationale betrekkingen, partnerschappen en ontwikkelingsprojecten te ontwikkelen die onze internationale doelen ondersteunen. Wij helpen studenten hun academische ervaring te internationaliseren door middel van studiemogelijkheden in het buitenland dankzij de verschillende partnerschappen die wij hebben.

Op deze site vind je informatie om je voor te bereiden op een studie als internationale student aan de UoC. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met ons International Office, dat je zal helpen met alle informatie die je nodig hebt. Het internationale kantoor helpt je graag met immigratie, huisvesting, academische en sociale zaken. Neem gerust contact met ons op via:

E-mail: internationaloffice@uoc.cw
Telefoon: +5999 724-3460 ext. 150
Adres: Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez
            International Office, Studentenzaken
            Jan Noorduynweg 111
            Curaçao