Vacansoleil Camping Holidays

https://www.vacansoleil.nl/

Standnr: 231

MBO, Bachelor

Stage, Taalreizen, Tussenjaar

Vacansoleil Camping Holidays

Stage
Ben jij op zoek naar een leuke en actieve stage? Dat kan via Vacansoleil camping holidays in Nederland, óf in Europa! Wij bieden verschillende soorten stageplekken aan in werkvelden zoals campinghost, entertainment, horeca, receptie, shop/winkel, techniek & groen of een combinatie van al deze functies.

Wij werken samen met meer dan 500 vakantieparken in heel Europa, velen zijn al jaren onze partners. Grote kans dat jij voor één van die partners de perfecte match bent!  Zowel lange als korte stages (minimaal 8 weken in juli en augustus) zijn mogelijk. Alle mogelijkheden liggen voor jou open om er een supertoffe en leerzame stage van te maken. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV. Wat wil je nog meer?! 

Als stagiair speel je een grote rol in de vakantie van de gasten, in welke functie dan ook. Gastvrijheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zitten in je bloed. Solliciteer nu voor een te gekke zomerstage in 2022! Laat ons weten waar je interesses liggen en wat je leerdoelen zijn. Wellicht weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dat maakt niet uit, samen kijken we naar alle kansen. Wie weet zitten we binnenkort al samen om een mogelijke stage te bespreken.