Openingstijden

Vrijdag 22 november 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 23 november 2019 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (Hal 7 & 8)
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Bereikbaarheid

De Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het Centraal Station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs Utrecht is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Auto & Parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs Utrecht beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, zowel in het centrum van Utrecht als op het eigen terrein.

Kom je liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.

Koop je treinkaartje vanaf medio september met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de Jaarbeurs. Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren.

Aanmelden is mogelijk vanaf 1 mei