23 & 24 november 2018 Jaarbeurs Utrecht
Kies jouw beurs!

Studiekeuzebeurs Midden

Tegelijk met De BuitenlandBeurs vindt op 23 & 24 november in Jaarbeurs Utrecht nóg een fantastisch en leerzaam evenement plaats: Studiekeuzebeurs Midden.

De grootste onderwijsbeurs van Midden-Nederland!
Tijdens deze grootste onderwijsbeurs van Midden-Nederland oriënteren vele duizenden leerlingen uit het voortgezet onderwijs, die in de laatste fase van hun huidige opleiding zitten, zich samen met hun ouders op de aanstaande studiekeuze. Zij maken kennis met de diverse mbo- en hbo-instellingen uit de verre regio en daarbuiten, die zich op deze enerverende beurs aan hen presenteren.

Gratis speedcoaching, overzichtelijke themapleinen en interessante sessies!
Er zijn professionele studiecoaches aanwezig die doorlopend gratis speedcoachgesprekken aanbieden, de beursvloer is onderverdeeld in overzichtelijke themapleinen en ook hier vinden interessante sessies plaats, met name gericht op studiekeuze.
Met jouw e-ticket voor De BuitenlandBeurs bestaat ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen op Studiekeuzebeurs Midden, dus doe er je voordeel mee en sla twee vliegen in één klap! Bekijk de foto's van de Studiekeuzebeurs op Facebook!

De beurs vindt tegelijkertijd plaats en je kan gratis binnen met je BuitenlandBeurs ticket.

Bekijk het filmpje over Studiekeuzebeurs Midden 2016!