Jouw high school avontuur begint op De BuitenlandBeurs

Waar denk jij aan bij een Amerikaanse high school? Gele schoolbussen, proms, sportwedstrijden en feestjes met rode bekers? Juist! Dat maak je allemaal mee tijdens een high school programma. Maar het is nog veel meer dan dat. Tijdens een high school programma maak je deel uit van een ander gezin én hun dagelijkse leven en cultuur, je verbetert je Engels en maakt volop nieuwe vrienden. Er zijn trouwens ook high school programma’s mogelijk buiten de VS. Heb je interesse? Laat je dan bijpraten over high school programma’s op De BuitenlandBeurs op 25 en 26 november.

Bekijk de deelnemerslijst Bekijk het programma Meld je gratis aan

Haal alles uit de beurs

  • Oriënteer je op de verschillende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan

  • Start de voorbereiding op je buitenlandavontuur

  • Studies, stages, tussenjaar, taalreizen, exchanges, (vrijwilligers)werk en high school programma's

  • 120 (onderwijs)instellingen, bedrijven en organisaties die staan te springen om jou te helpen

  • Ruim 50 presentaties met praktische tips en ervaringsverhalen

  • Ga in gesprek met enthousiaste studenten en voorlichters

  • Krijg antwoord op al je vragen

Meld je gratis aan in 1 minuut

 

“Mijn Engels is verbeterd, maar een jaar in het buitenland heeft mij nog op zóveel vlakken meer geholpen!”


Lees het verhaal van Levi


Wil jij net als Levi een droomstart maken met je buitenlandplannen? Bezoek dan De BuitenlandBeurs op 24 & 25 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht!

Meld je gratis aan

Levi besloot een jaar lang een high school programma te volgen. In het Amerikaanse Arizona om precies te zijn. Ze heeft er volop profijt van: “de inzichten die ik heb opgedaan in Amerika hebben geleid tot een ander perspectief waar ik uiteindelijk mee verder wil in mijn leven.”

Levi vervolgt: “Een jaar in het buitenland heeft mij geholpen op veel vlakken. Zo heb ik mijn cultureel bewustzijn ontwikkeld, ben ik onafhankelijker en volwassener geworden, zelfvertrouwen opgebouwd, aanpassingsvermogen gecreëerd, probleemoplossende vaardigheden opgebouwd en leiderschapskwaliteiten ontwikkeld. Persoonlijk ben ik dus onwijs gegroeid. Uiteraard word je beter in Engels. Ideaal voor later tijdens je studie of werk. Dat merk ik al in de studie die ik nu doe!”

Het mooie aan een high school programma is ook dat je met allerlei verschillende vakken in aanraking komt. Zo krijg je weer nieuwe inzichten. Ook Levi merkte dit: “De meeste scholen bieden veel meer variatie aan wat betreft creatieve, muzikale, sportieve of wetenschappelijke vakken. Mede hierdoor heb ik besloten om een andere studie te volgen dan die ik in eerste instantie in gedachten had.”