Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor De BuitenlandBeurs een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken.

Geoptimaliseerde website

Geoptimaliseerde website

Aansprekende en geoptimaliseerde website. De website van De BuitenlandBeurs staat vol met interessante content voor bezoekers en exposanten.

Onderwijsspecials

Online dossier met branded content

Samen met DPG Media creëren we een optimaal bereik richting ouders, leerlingen én studenten. In een online dossier op het AD wordt in een aantal artikelen over het onderwerp buitenland het bezoek naar de beurs aangejaagd.

Uitingen partners & exposanten

Uitingen partners & exposanten

De partners en exposanten van De BuitenlandBeurs doen hun uiterste best om de beurs zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen d.m.v. partnermails, advertenties, social media berichten, verspreiding van posters en flyers en aandacht bij eigen evenementen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde databases van leerlingen, studenten, ouders, decanen, international offices en internationale scholen.

Benadering decanen & international Offices

Benadering decanen & international Offices

Gerichte benadering van decanen & international offices via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

Social Media

Social Media

Uitgebreide social mediacampagnes op onder meer Facebook, Snapchat & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Opvallend op scholen

Opvallend op scholen

Opvallende posters en flyers op middelbare scholen, hbo-/wo-instellingen en sportcentra. Deze worden verspreid via decanen en international offices. Daarnaast posters via Studi’s (affichepanelen op Abri formaat) en digitale uitingen op beeldschermen via narrowcasting.

Online Campagne

Online Campagne

Een uitgebreide online campagne door middel van Google Ads, Google Display Netwerk, Social Advertising en Remarketing met meer dan 1 miljoen weergaven!

Out-of-home

Out-of-home

Sandwichborden en banners naast snelwegen, invalswegen, bij scholen en op drukke locaties in steden. Daarnaast zichtbaar op reclamemasten naast snelwegen.

Reserveer een stand Vraag een brochure aan

Meer informatie of een advies op maat?

Wil je meer informatie of een advies op maat over de deelnamemogelijkheden? 
Neem dan contact op met het Onderwijsteam:

E. info@onderwijsbeurzen.nl
T. +31(0) 40 - 297 94 94